Η ιδέα για το κομμάτι ήταν του Afaza, ο οποίος ενθουσιασμένος από το παιχνίδι, ήθελε να γράψει ένα κομμάτι για αυτό. Προσωπικά,η ιδέα του μηνύματος του παιχνιδιού, όπου η πατερική φιγούρα του Joel αποφασίζει να σώσει την Ellie καταδικάζοντας την μοίρα της ανθρωπότητας, αν και θα μπορούσα να τη καταλάβω σαν επιλογή απελπισίας στη πραγματική ζωή, μου είναι ξένη και εχθρική σε φιλοσοφικό επίπεδο. Η ιδέα της ιερότητας της πυρηνικής οικογένειας η οποία είναι ανώτερη από το κοινό καλό της ανθρωπότητας και της κοινωνίας είναι μάλλον αντιδραστική- μικροαστική αντίληψη και δεν συμφωνώ μαζί της. Αυτά όσον αφορά το θέμα του περιεχομένου του κομματιού.

Σε μουσικό επίπεδο το κομμάτι θα έπρεπε να πάρει κάποια συγκεκριμένη μορφή, λόγω περιορισμού των επιλογών στα sample αλλά και για το γεγονός πως επρόκειτο για κομμάτι του Afaza, άρα έπρεπε να κρατήσω μια φόρμα που να υπηρετούσε αυτό το πράγμα, αλλά γενικώς βγήκε καλό αποτέλεσμα νομίζω. Μαζί με το προγραμματισμό και τη μίξη του Numberless, το θεωρώ αξιοπρεπέστατο.

Το κομμάτι δεν έκανε τρελά νούμερα στα views, αλλά ήταν αρκετό για να γίνει μούρη ο Afaza στη gamer κοινότητα και να του κάτσει σαν αποτέλεσμα μια εκπομπή στο Star με θέμα τα video games.